Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u graag bijkomende informatie ontvangen of wenst u een specifieke vraag te stellen? Contacteer ons dan gerust, het gepassioneerde team van La Quimera staat voor u klaar!


Contact 016 53 81 11
Via WhatsApp

SAUNACOMPLEX

Saunacomplex met alle faciliteiten

Het saunacomplex van La Quimera in Tremelo ademt rust en ontspanning uit zodra u er binnenstapt. U wordt ontvangen met warme, Aziatische accenten die u uitnodigen om onmiddellijk te ontspannen. Geef uw lichaam dus de mentale en fysieke rust die het verdient en zonder u even helemaal af van de dagelijkse stress en drukte. Puur genieten!

La Quimera heeft veel aandacht besteed aan de realisatie van het saunacomplex in Tremelo om ervoor te zorgen dat iedereen zich meteen thuis kan voelen bij ons. 

Droge, Finse sauna

La Quimera heeft een droge, Finse sauna met een temperatuur van 90°C die u de ultieme beleving van een luxueuze saunabeurt geeft. Uiteraard krijgt u vooraf deskundig advies zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en hoe u de sauna best kunt gebruiken. In ons sauna arrangement van 3u zit standaard badlinnen inbegrepen. 

Heerlijk stoombad

Naast een deugddoende sessie in de Finse sauna, kunt u ontspannen in het sublieme stoombad dat La Quimera ter beschikking heeft. De warme stoom zorgt ervoor dat de poriën van uw huid zich openen en dat uw lichaam optimaal kan reinigen. Een heerlijke geur maakt uw wellnessbeleving bovendien helemaal af. 

Heilzame infraroodcabine

Bij La Quimera vindt u alles wat uw lichaam en geest nodig hebben om te relaxen. Dankzij de infraroodstralen in onze infraroodcabine, helpen wij klachten te verlichten of verhelpen zoals reumatische klachten, spier- en gewrichtspijnen. Ook bij algemene vermoeidheid of stress zijn infraroodstralen uiterst heilzaam. 

Andere faciliteiten

La Quimera doet er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen en heeft daarom het saunacomplex uitgerust met een traditionele koudwaterton, een rainshower en een jacuzzi. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een massage te boeken en te ontspannen in de relaxruimte en op de zonneweide. In de uitgebreide arrangementen van La Quimera kunt u daarnaast genieten van een smakelijk hapje en een verfrissend drankje. 

Reserveren en cadeaubon

Het saunacomplex van La Quimera kan volledig privé gehuurd worden gedurende minstens 2 uur. Reserveer tijdig uw persoonlijk verwenmoment of kies voor een cadeaubon zodat u een geliefde kunt verrassen met een heerlijke saunabeurt of met één van onze uitgebreide arrangementen. Check vooraf even de huisregels zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op uw deugddoend saunabezoek, en houd er rekening mee dat u enkel cash kunt betalen (geen bancontact). We kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen!

Prijslijst Onze arrangementen Onze huisregels