Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u graag bijkomende informatie ontvangen of wenst u een specifieke vraag te stellen? Contacteer ons dan gerust, het gepassioneerde team van La Quimera staat voor u klaar!


Contact 016 53 81 11
Via WhatsApp

OPGELET: Door waterschade kunnen we momenteel geen schoonheidsbehandelingen meer aanbieden, alleen nog zonnebanken en sauna.

------

MASSAGES

Heerlijk ontspannende massages

Bij La Quimera in Tremelo kunt u zorgeloos genieten van heerlijke massages, al dan niet in combinatie met een sauna arrangement of een gelaats- of lichaambehandeling.

Ga voor een totale ontspanning van uw lichaam en geest en kies voor één van onze sublieme massages. Maak online gemakkelijk uw afspraak of bestel een cadeaubon zodat u een geliefde kunt verrassen met een zalig verwenmoment bij La Quimera.

LA QUIMERA MASSAGE (RELAXMASSAGE)

60 MIN
€ 55
Relaxerende massage met diepe bewegingen, om de spieren terug soepel te maken. Van kop tot teen wordt u gemasseerd met warme olie. Als slot wordt er ook gebruik gemaakt van warme stenen.

HOT-STONE MASSAGE

60 MIN
€ 55
Massage met warme lava stenen, dit om de pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. Daardoor kan u volop genieten en helemaal tot rust komen.

SPORTMASSAGE

60 MIN
€ 55
Iedereen die regelmatig sport kan veel baat vinden bij sportmassage. Dit kan ter voorkoming van blessures of voor de verhoging van flexibiliteit zijn. Deze massage is ook zeer geschikt voor mensen die van een stevige massages houden. Tot slot wordt er afgesloten met hot-stones om de spieren nog beter te relaxeren en te ontgiften.

RELAX MASSAGE

30 MIN
€ 30
Relaxerende massage van rug, nek, schouders en onderbenen. Na de massage met de handen wordt er gemasseerd met warme stenen om even helemaal te relaxen.