Onze diensten

SAUNACOMPLEX

SAUNACOMPLEX

Het saunacomplex van La Quimera in Tremelo ademt rust en ontspanning uit zodra u er binnenstapt. U wordt ontvangen met warme, Aziatische accenten die u uitnodigen om onmiddellijk te ontspannen. Geef uw lichaam dus de mentale en fysieke rust die het verdient en zonder u even helemaal af van de dagelijkse stress en drukte. Puur genieten!
SCHOONHEIDSSALON

SCHOONHEIDSSALON

Het schoonheidssalon van La Quimera heeft een ruim aanbod lichaams- en gelaatsverzorgingen. Even helemaal herbronnen en afstand nemen van de drukte en hectiek van het dagelijkse leven? Daar zorgen we in Tremelo met plezier voor!
ZONNEBANKEN

ZONNEBANKEN

La Quimera beschikt over 2 types zonnebanken: de Megasun Lux 5000 en de Megasun Wellness 6000. Komt u graag langs om gebruik te maken van één van onze zonnebanken? Dan voorzien wij u graag van uitgebreid professioneel advies zodat u precies op de hoogte bent van de werking van onze toestellen.

La quimera in Tremelo: lichaamsverzorging en wellness

La Quimera in Tremelo is een gerenommeerd schoonheidssalon waarin ook een luxueuze privé sauna gevestigd is. Bij La Quimera kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsverzorgingen. La Quimera is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een plek om heerlijk te ontspannen en uw batterijen weer volledig op te laden. 

Ervaren schoonheidsspecialiste en masseuse

Wanneer u een bezoek brengt aan La Quimera, wordt u van kop tot teen in de watten gelegd door een ervaren schoonheidsspecialiste en masseuse. Kies voor één van onze vele behandelingen of verzorgingen en u zult merken dat u zich onmiddellijk als herboren voelt!

 • Schoonheidssalon en gelaatsverzorgingen
 • Massages en lichaamsverzorging
 • Zonnebank, privé sauna en wellness

Luxueus verwend

Welke behandeling u ook boekt, bij La Quimera geniet u steeds van de heerlijke rust, de persoonlijke aandacht en een sublieme aanpak. In een stijlvol en luxueus kader krijgen uw lichaam en geest exact wat ze verdienen: aandacht, rust en verzorging. Laat u in de watten leggen bij La Quimera in Tremelo en keer volledig zen weer huiswaarts. 

De verschillende behandelingen variëren van lichaamsverzorgingen tot gelaatsverzorgingen. Verder bieden we tal van interessante arrangementen aan die precies aan uw verwachtingen voldoen.

Reserveren en cadeaubon

Het saunacomplex van La Quimera kan volledig privé gehuurd worden gedurende minstens 2 uur. Reserveer tijdig uw persoonlijk verwenmoment of kies voor een cadeaubon zodat u een geliefde kunt verrassen met een heerlijke saunabeurt of met één van onze uitgebreide arrangementen. Check vooraf even de huisregels zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op uw deugddoend saunabezoek, en houd er rekening mee dat u enkel cash kunt betalen (geen bancontact). We kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen!

Saunacomplex

 1. Droge, Finse sauna

  La Quimera heeft een droge, Finse sauna met een temperatuur van 90°C die u de ultieme beleving van een luxueuze saunabeurt geeft.

 2. Alle faciliteiten

  Het saunacomplex van La Quimera in Tremelo ademt rust en ontspanning uit zodra u er binnenstapt.

 3. Heerlijk stoombad

  De warme stoom zorgt ervoor dat de poriën van uw huid zich openen en dat uw lichaam optimaal kan reinigen.

 4. Heilzame infraroodcabine

  Dankzij de infraroodstralen in onze infraroodcabine, helpen wij klachten te verlichten of verhelpen zoals reumatische klachten, spier- en gewrichtspijnen.

 5. Andere faciliteiten

  La Quimera doet er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen en heeft daarom het saunacomplex uitgerust met een traditionele koudwaterton, een rainshower en een jacuzzi.

 6. Relaxruimte

  Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een massage te boeken en te ontspannen in de relaxruimte en op de zonneweide.

Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u graag bijkomende informatie ontvangen of wenst u een specifieke vraag te stellen? Contacteer ons dan gerust, het gepassioneerde team van La Quimera staat voor u klaar

Contact