Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u graag bijkomende informatie ontvangen of wenst u een specifieke vraag te stellen? Contacteer ons dan gerust, het gepassioneerde team van La Quimera staat voor u klaar!


Contact 016 53 81 11
Via WhatsApp

Cadeaubon voor gedeeld genot

Het saunacomplex van La Quimera kan volledig privé gehuurd worden gedurende minstens 2 uur. Reserveer tijdig uw persoonlijk verwenmoment of kies voor een cadeaubon zodat u een geliefde kunt verrassen met een heerlijke saunabeurt of met één van onze uitgebreide arrangementen. Check vooraf even de huisregels zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op uw deugddoend saunabezoek. We kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen! 

Opteert u toch voor een geschenkbon? Prima! Vul gerust even onderstaand formulier in en ontvang onmiddellijk uw cadeaubon!

Vraag hier aan

Hier niets invullen!

Verschillende faciliteiten

La Quimera staat in Tremelo en omstreken bekend voor de uitmuntende persoonlijke service en de luxueuze arrangementen. Heeft u ook zo genoten van onze diensten? Deel uw positieve ervaringen dan gerust met uw omgeving of laat uw naasten meegenieten door online een cadeaubon te bestellen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen een behandeling of arrangement volgens zijn of haar wensen kan boeken bij La Quimera! 

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Toegang tot de privé sauna
  • Diverse sauna arrangementen
  • Gelaatsverzorgingen
  • Ontspannende massages
  • Gebruik van zonnebank
  • ...

Een cadeaubon schenken

U kunt kiezen uit bovenstaande mogelijkheden als u een cadeaubon wenst te bestellen, maar uiteraard kunt u ook een arrangement op maat laten samenstellen. De mogelijkheden bij La Quimera in Tremelo zijn eindeloos.

Even ontsnappen aan de dagelijkse spanning en stress, is dat niet wat we allemaal zo nu en dan eens willen? Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en zorgen er hoe dan ook voor dat u scoort bij uw geliefde, uw vriend(in) of uw naaste!