Heerlijk ontspannende massages

La Quimera - Tremelo - massagesBij La Quimera in Tremelo kunt u zorgeloos genieten van heerlijke massages, al dan niet in combinatie met een sauna arrangement of een gelaats- of lichaambehandeling.

Ga voor totale ontspanning van lichaam en geest en kies voor één van de sublieme massages in Tremelo die La Quimera u kan aanraden. Maak onmiddellijk uw afspraak of reserveer een cadeaubon om iemand anders te verrassen met een origineel geschenk.

La Quimera massage (relaxmassage) 60 min. € 55

  • Relaxerende massage met diepe bewegingen, om de spieren terug soepel te maken. Van kop tot teen wordt u gemasseerd met warme olie. Als slot wordt er ook gebruik gemaakt van warme stenen.  

Hot-stone massage 60 min. € 55

  • Massage met warme lava stenen, dit om de pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. Daardoor kan u volop genieten en helemaal tot rust komen. 

Sportmassage 60 min. € 55

  • Iedereen die regelmatig sport kan veel baat vinden bij sportmassage. Dit kan ter voorkoming van blessures of voor de verhoging van flexibiliteit zijn. Deze massage is ook zeer geschikt voor mensen die van een stevige massages houden. Tot slot wordt er afgesloten met hot-stones om de spieren nog beter te relaxeren en te ontgiften. 

Candle massage 60 min. € 55

  • Relaxerende massage, waar u met warme kaarsolie overgoten wordt. U kan het geurtje ook zelf kiezen, deze aroma’s verlichten stress, spanning en geest.

Relax massage 30 min. € 30

  • Relaxerende massage van rug, nek, schouders en onderbenen. Na de massage met de handen wordt er gemasseerd met warme stenen om even helemaal te relaxen.